Deoarece fiecare dintre noi, la nivel individual, dar mai ales managerii si liderii companiilor cauta solutii pentru a se adapta cat mai bine situatiei ce va urma dupa aceasta perioada de “inghetare”, va invitam, impreuna cu Creative & Bright, la webinarul din data de 24 Aprilie, ora 14:30, pe tema “Mental Toughness – cheia pentru performanta si wellbeing”, sustinut de Doug Strycharczyk, CEO la AQR International.

Aducem in fata dumneavoastra un adevarat profesionist, care a colaborat cu profesorul Peter Clough pentru a defini Mental Toughness si pentru a crea cel mai important instrument din lume in acest sens. Doug este acum recunoscut ca o autoritate in aplicarea instrumentului in mai multe medii: organizational, educatie, sport si stiinte sociale.

Rezervati acum in agenda dumneavoastra sau a colegilor interesati, o ora, pentru a descoperi:

  • Cum putem fi “cea mai buna varianta a noastra”?
  • Cum putem optimiza performanta echipelor pe care le conducem?
  • Cum angajam cei mai potriviti oameni cu noua strategie a companiei?
  • Cum putem ajuta angajatii sau echipele sa fie mai performante, sa fie “prezenti” si implicati in rolul pe care il au, sa devina mai creativi si inovativi la locul de munca

Ce analizeaza testul MTQ Plus si cum poate fi folosit in organizatie sau individual ?

Testele MTQ Plus analizeaza cele 4 componente incluse in conceptul de Mental Toughness (4C): Control, Commitment, Challenge, Confidence, la care se adauga subcomponetele: controlul vietii si al emotiilor, orientarea catre obiective si realizari, apetenta pentru risc, capacitatea de a invata din experiente, increderea in propriile abilitati si increderea in ceilalti.

Credem ca este un moment extrem de important pentru acest subiect, deoarece ajuta organizatiile si angajatii in provocarile cu care se confrunta acum:

  • Performanta echipelor si organizatiilor in contextul managementului la distanta;
  • Managementul schimbarii;
  • Dezvoltarea managerilor ca leaderi inspirationali;
  • Recrutare si selectie de talente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina dedicata a webinarului AICI.

Asteptam confirmarea inscrierii dvs. Pentru persoanele care confirma inscrierea pana miercuri, 22 Aprilie, ora 12:00, participarea este gratuita. Dupa aceasta data, pretul biletului este 50 Eur + TVA/ persoana.

Membrii BRCC se pot inscrie gratuit pana maine, joi 23 aprilie 2020.
Webinarul va fi sustinut in limba engleza.

Puteti sa oferiti acest webinar ca metoda de recunoastere si motivare, pentru colegi, manageri si oameni de HR.