fbpx

WEBINAR LIVE 12 mai 2022 – Aspecte importante pentru închiderea anului financiar

Date:12/05/2022 10:00 am
Location: Online

BRCC în colaborare cu NOA, societate ce activează în aria consultanței de business, consultanței fiscal, consultanței în prețuri de transfer, dar și audit intern, organizează în data de 12 mai 2022, începând cu ora 10:00 un webinar pentru membrii BRCC.

WEBINARUL își propune să treacă în revistă, într-un mod practic, aspectele importante de avut în vedere la închiderea anului financiar 2021 din punct de vedere contabil și fiscal cu o concentrare pe subiecte ce țin de contabilite, impozit pe profit, prețuri de transfer, TVA, impozitul pe veniturile obținute din România de nerezidenți.

De asemenea în cadrul acestui WEBINAR vom puncta principalele modificări fiscale pe care ultimele luni le-au adus pentru mediul de business și cum ar trebui tratate.

În cadrul acestui WEBINAR vom aborda studii de caz, vom atinge subiecte importante privind auditul intern, dar și detalii despre cum să gestionăm corect inspecțiile fiscale.

Pentru înscriere puteți folosi formularul din link-ul următor: LINK

Participarea nu are implicații financiare.

În cadrul acestui webinar, vom prezenta aspecte practice despre:

  • noutăți fiscale de interes pentru membrii participanți BRCC;
  • aspecte contabile și fiscale de avut în vedere în industria în care membrii participanți BRCC activează;
  • impactul prețurilor de transfer;
  • rolul auditului intern, metodologia de auditare și avantajele funcției de audit intern;
  • cum trebuie să se pregătească companiile pentru un eventual control fiscal, care este abordarea autorităților fiscale, care sunt cele mai întâlnite subiecte verificate de organele de control, dar și care sunt cele mai importante 10 acțiuni pe care trebuie să le întreprindă companiile în contextul unei inspecții fiscale.

Invităm cu căldură membrii BRCC să ia parte la un webinar interesant în care ne propunem sa abordăm într-un mod practic cele mai de interes subiecte din zona financiară și fiscală.

 

Recording