fbpx

 

Le-am transformat durerea în zâmbete și ne-am străduit să aducem speranță în locuri unde părea ca nu va mai fi niciodată.

Am transformat lipsa de direcție în educație, frica în curaj și încercările în învățături de viață prețioase. Am transformat singurătatea în prietenie și am reușit să oferim oportunități acolo unde nu existau decât limite și obstacole.

Astăzi, te rugăm să transformi cu noi.

 

 

CUM SPONSORIZEZ?

 

Este simplu și nu implică niciun cost!

 

Legea Sponsorizării permite companiilor să își deducă sponsorizările, totalizând până la 20% din impozit, atât pentru anul în curs, cât și pe anul precedent. Astfel, companiile pot completa atat un contract de sponsorizare aferent profitului anului in curs cat si un contract de sponsorizare aferent sumelor ramase nedistribuite din 2022, prin Declaratia 177. Procedura de sponsorizare nu implică niciun cost pentru companie!

 

Descărcați contractul de sponsorizare, și puteți alege una sau ambele variante, bifând ambele casuțe (pentru anul 2022 si/sau pentru 2023).”

 

De peste 13 ani oferim servicii medicale și educație de calitate în mod necondiționat celor mai puțin norocoși. 13 ani de educație și sănătate înseamnă pentru noi 650 de copii mai educați și peste 90.000 mii de servicii medicale pentru pacienți fără venituri, excluși din sistemul medical. Credem că activitățile pe care le facem pentru binele celorlalți sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci și pentru fiecare dintre noi, în clădirea unei lumi mai bune.

Pacienții noștri au acum șansa la o viață decentă, iar copii din medii dezavantajate sunt acum mai educați, mai fericiți și mai pregătiți de a aduce schimbare în lumea în care trăiesc.

Află mai multe pe fundatiainovatiisociale.ro