fbpx

Evenimentul invita la dialog autoritatile, asociatiile de urbanism si ale dezvoltatorilor din segmentele pietei imobiliare din Romania: birouri, rezidential si industrial. Discutiile din cadrul celor 3 sesiuni ale evenimentului abordeaza subiectele actuale pentru piata imobilitara si a investiiilor din acest segment, dezvoltand aspecte ce tin de siguranta si starea de bine a angajatilor, calitatea mediului, urbanism, integrarea eficienta a constructiilor si spatiilor imobiliare in infrastructura oraselor si aplicarea noile tehnologii in dezvoltarile urbanistice. 

Prin seria de evenimente dedicate acestui segment, venim in intampinarea companiilor si industriei imobiliare din Romania abordand subiecte de interes, opiniile factorilor de decizie si mesajul autoritatilor pentru a contribui la crearea unei infrastructuri urbanistice adaptate la nevoile actuale ale pietei.

AGENDA EVENIMENTULUI

 

8:30- 9:30     Inregistrare Participanti   & Welcome Coffee

 

9:30- 10:30 PANEL   |   OFFICE MARKET

 

MUNCA DE LA DISTANTA vs. INTOARCEREA LA BIROU

Cele mai neobisnuite si extreme abordari ale functionarii mediului  de lucru pentru angajati si angajatori au fost aplicate in 2020, munca flexibila la birou sau sistemul de munca exclusiv la distanta declansand schimbari majore pe piata de birouri. Cu toate acestea, modelul hibrid la locul de munca s-a dovedit o solutie viabila si o alternativa pe piata de birouri din Romania pentru multe companii in 2020 si 2021. Unde se afla piata de birouri acum si cum a evoluat? Vedem revenirea coworking-ului si a prezentei fizice la birou?

 

 

TEHNOLOGIA – OMNIPREZENTA SI IMPLACABILA

Impactul noilor tehnologii este remodelarea relatiei de afaceri dintre chiriasi si dezvoltatori / adiministratori ai spatiilor de birouri, din perspectiva imbunatatirii experientei de lucru, precum AI (inteligenta artificiala) sau IoT. Dezvoltatorii spatiilor de birouri ar trebui sa aiba in vedere strategii de servicii integrate, cu accent pe tehnologie in beneficiul utilizatorilor acestor spatii.

 

10:30-10:45 Coffee break

 

10:45-12:00 INDUSTRIAL & LOGISTICS: BUSINESS AS USUAL?

Segmentul imobiliar industrial este probabil cel mai putin afectat de criza indusa de pandemie de-alungul anului 2020 si 2021, deoarece ultimele evenimente au subliniat tendintele trecute, care erau deja destul de favorabile pentru acest segment, cum ar fi trecerea la comertul electronic, digitalizarea masiva, automatizarea si re-consolidarea (probabil resimtita peste pe termen mediu). Impreuna cu provocarile structurale ale Romaniei, lucrurile par destul de promitatoare atunci cand privim in perspectiva.

 

12:00-13:00 Networking lunch

Registration