Anul acesta nu mai înotăm la bazin și respectăm reglementările sanitare în vigoare. Povestea Swimathon însă continuă. Ne mutăm în mediul virtual și nu schimbăm aproape deloc mecanismul proiectului, doar îl adaptăm la perioada actuală. Evenimentul va continua să strângă bani cu ajutorul ”înotătorilor” fundraiseri, pentru cauze din comunitate pe care aceștia le consideră relevante.

Evenimentul organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti la care participa 26 de proiecte ale diferitelor ONGuri va avea loc pe 27 si 28 iunie, iar donatiile se primesc pana la 10 iulie.

Fundatia FARA participă la Swimathon pentru a strânge fonduri necesare derulării programului ’’Locuințe protejate pentru adulți cu dizabilități’’.  În cele două case pe care le avem în sate din județul Suceava, locuiesc 18 persoane adulte cu dizabilități intelectuale care provin din instituții de stat  – mai multe despre programul nostru găsești pe https://faracharity.ro/locuinte-protejate-pentru-tineri-cu-dizabilitati/ – și cei 36.000 lei pe care i-am setat că target de strâns bani prin acest canal este suma necesară pentru o lună de funcționare a acestor case.

Linkul catre pagina unde se poate dona pentru cauza Fundatiei FARA este https://bit.ly/2XILpy7.

Pentru mai multe informții, accesați acest link.