Pe 14 aprilie, în intervalul orar 16:00-18:00, Energynomics vă invită la Spring Cocktail, pentru prima dată în format CONFERINȚĂ ONLINE!

Vă propunem să discutăm despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona impactul crizei economice provocate de pandemia Covid-19. Nu vom ignora macrotendințele și prioritățile reflectate în politicile Uniunii Europene, ci la vom pune în context, pentru a afla de la experți și decidenți care sunt ponderile pe care diferitele obiective, uneori divergente, le vor avea în strategiile lor de afaceri în 2020.

Formatul de webinar ne permite diseminarea informațiilor în cel mai scurt și eficient timp, astfel încât vocea companiilor să fie auzită atât la nivel național cât și internațional.

Agendă

16.00 Varinia Radu, Founding Partner & CEO Energynomics

16.10 Zoltan Nagy-Bege, ANRE

16.30 Corina Popescu, Electrica

16.50 Petre Stroe, MET România Energy

17.10 Oana Mogoi, ING Bank

17.30 Neil McGregor, BRCC

17.50 Q&A Session

Vă puteți înscrie accesând link-ul de aici.

Dacă sunteți interesați de parteneriate promoționale sau mai multe informații referitoare la Spring Cocktail 2020, consultați prezentarea noastră sau scrieți-ne la office@wing-media.com.

Violeta Bîltac, Communication & Public Relations Specialist (e-maill: violeta.biltac@wing-media.com)