fbpx

Ana Hotels Europa Eforie Nord îți dă motive să trăiești o poveste de dragoste autentică la malul mării. Ți-am pregătit noi experiențe aproape de inima ta, pe care să le trăiești alături de cel drag, bucurându-vă de momente de relaxare la spa sau plimbări pe plajă, admirând frumusețea mării, chiar și iarna.

Mai multe detalii disponibile AICI.

 

Surprinde-ți persoana iubită cu o escapadă în cuplu la Ana Hotels Poiana Brașov! Vă vom răsfăța cu un sejur complet de relaxare, primire VIP în cameră, momente pline de romantism la Ana Spa și o cină cu experiențe culinare rafinate în elegantul Restaurant Altitude. Vă așteptăm să vă bucurați de zăpadă și de pârtiile perfecte. Cartelele de schi pot fi achiziționate de la recepția hotelului Ana Hotels Sport și pot fi încărcate și online pe www.skibv.ro.

Mai multe detalii disponibile AICI.

 

La Crowne Plaza Bucharest luna februarie se transformă în luna iubirii. Fie că vrei să iei masa într-o atmosferă aparte, să te relaxezi la spa sau să te rupi de rutină printr-o noapte de cazare la hotel, cu mic dejun inclus și multe alte surprize, noi suntem aici cu idei creative prin care îți poți surprinde jumătatea.

Mai multe detalii disponibile AICI.

 

Bucură-te de beneficiile programului nostru de loialitate.