fbpx

Răspunderea pentru securitatea și sănătatea în muncă a salariaților

Date:18/11/2021 3:00 pm
Location: Online

În cadrul sistemului complex al relațiilor de muncă, asigurarea securității și sănătății în muncă a lucrătorilor (SSM) reprezintă cea mai dificilă sarcină a angajatorilor. Obligațiile acestora sunt continue, pentru că trebuie să elaboreze instrucțiuni de fiecare dată când introduc tehnici sau mijloace de producție noi. Corelativ, salariații trebuie să își însușească și să respecte întocmai instrucțiunile angajatorilor în procesul de producție.

Despre cât de importantă este aplicarea și respectarea regulilor de SSM, prin prezentarea unor cazuri din practica recentă, puteți afla în webinarul din data de 18 noiembrie, începând cu ora 15.00, eveniment organizat de BRCC, în parteneriat cu STOICA & Asociații.

Repere tematice:

Tipurile de răspundere

Răspunderea în situația externalizării serviciilor de SSM

Răspunderea în cazul în care salariatul este special autorizat / licențiat să presteze o anumită activitate

Limba de desfășurare: română

Ora: 15.00-16.00

Speaker: Andrei Buga – Partner, STOICA & Asociații

Bio:

Andrei Buga (Partner) are peste 12 ani de experiență profesională în domeniul dreptului muncii și face parte din echipa STOICA & Asociații din 2009. Andrei a asistat și reprezentat clienți români și străini într-o varietate largă de probleme de dreptul muncii. Andrei oferă consultanță de specialitate în legătură cu relațiile individuale și colective de muncă, în contextul punerii în aplicare a strategiilor de afaceri în toate sectoarele economice.

 

Recording