fbpx

Quick Wins for Digital Transformation – Eveniment pentru Manageri NON-IT

Date:20/04/2022 10:00 am
Location: Online/ Social Space, Calea Victoriei Nr.208

StarTech Team vă pregătește o dimineață productivă și relaxantă, cu cafea, ceai și gustări la Social Space, Calea Victoriei nr. 208, unde vă așteptăși pe voi, dacă doriți să ne vizitați . Dacă nu, ne vom asigura că veți avea parte de aceeași atenție chiar și de la distanță (online), însă din păcate, gustările vor rămâne la noi. 😊

Bogdan Tudor va sintetiza multele ore de studiu despre digitalizarea companiilor. Veți obține informații ușor de implementat (Quick Wins – diferit față de ce ați auzit până acum) iar de aici vom lăsa conversația să curgă.

După finalizarea evenimetului puteți beneficia de Audit de digitalizare finanțat 100% de StarTech Team. În plus, aveți posibilitatea de a utiliza fondurile nerambursabile PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor!

Pentru a participa, vă rugăm să vă completați datele până în data de 19 Aprilie (nume, adresa de email și numele organizației) la următorul link:

Dacă optați pentru varianta online, vom reveni cu un link de conectare la adresa de email pe care o veți folosi pentru inregistrare.