fbpx

Provocările eCommerce în 2023

Date:22/06/2023 4:00 pm
Location: ZOOM platform

Alăturați-vă Webinarului pe care îl organizăm împreuna cu Gomag și DHL Express Romania, pentru a vedea cum evoluează piața de eCommerce in 2023 și cum puteți utiliza soluții moderne pentru a vă sprijini afacerea și a vă continua creșterea dincolo de granițe. 

Cercetările efectuate de Gartner au descoperit că 44% dintre mileniali nu preferă deloc interacțiunea reprezentanților de vânzări într-un cadru de cumpărare B2B și proiectează că până în 2025, 80% dintre interacțiunile de vânzări B2B dintre furnizori și cumpărători vor avea loc pe canalele digitale. 

Astfel, vă invităm sa vedeți de ce este important să aveți o strategie centrată pe client sau care sunt motivele pentru care clienții decid să renunțe. Aflați mai multe despre cum să vă îmbunătățiți procesele cu cel mai recent set de instrumente de comerț electronic și să asigurați o retenție mai bună a clienților. 

Descoperiți cum să migrați treptat către canalele online și să aveți un impact acolo pentru a asigura deciziile de cumpărare. Îmbunătățiți experiența clienților și începeți astăzi prin a încorpora funcționalități și tehnologii în afacerea dvs. Prin participarea la acest webinar veti afla ce pot face magazinele online sau SME-urile pentru a-și maximiza potentialul cu vânzări internaționale. 

Cu siguranță, există provocări atunci când decideți să adoptați noi procese digitale B2B și ar putea fi necesar să investiți pentru a vă optimiza canale transfrontaliere de comerț electronic, dar profitul în oportunitățile de creștere este nelimitat. Veți afla țările potrivite pentru a începe vânzările internationale și ce produse au succes peste hotare. 

Speakeri: 

  • Cosmin Daraban – CEO & Co-Founder, Gomag 
  • Florin Toma – E-commerce Manager, DHL Express Romania

 

Registration

 

Evenimentul este disponibil AICI.