fbpx

Provocările beneficiilor pentru angajați în contextul pandemic

Date:15/11/2021 11:00 am
Location: Online

BRCC împreună cu GROUPAMA vă invită la un seminar de o oră pe Zoom, în care veți afla diferențele dintre abonamentul medical și asigurarea de sănătate și cum să alegeți beneficiile de Wellbeing corespunzătoare, pentru a vă motiva angajații, pentru a-i păstra și a-i ajuta în vremuri vulnerabile.

Evenimentul se va desfășura pe data de 15 noiembrie, începand cu ora 11.00.

În cadrul acestui seminar vom vorbi despre cele mai recente tendințe, despre impactul beneficiilor de wellbeing asupra angajaților și despre modul în care noul context pandemic a schimbat perspectivele noastre despre mediul de lucru. Ne vom uita la modul în care ați putea îmbunătăți beneficiile pentru angajații dvs. cu diferite pachete de asigurări de sănătate concepute pentru bugetul fiecărei companii și nevoile angajaților, cu acoperire COVID-19 inclusă.

De ce să participați:

  1. Aflați cum puteți crește indicele de engagement și ratele de loialitate în timp ce vă îmbunătățiți bugetele
  2. Aflați cazuri de studiu și exemple pentru a înțelege mai bine Asigurarea de sănătate privată vs Abonamentul medical si Asigurarea de sănătate publică
  3. Aflați ce înseamnă acoperirea de COVID-19 inclusa
  4. Trimiteți întrebările dvs. orice asigurare de persoane – Călătorii, sănătate, viață pentru ca noi să le răspundem și să fiti pregătiți pentru un viitor asigurat

 Panelisti:

Corina Radu – Coordonator Dezvoltare Produse Asigurări Persoane Groupama

Manager de produs inovator, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul beneficiilor angajaților, Corina va vorbi despre provocările cu care se confruntă întreprinderile și oamenii atunci când vine vorba de a alege cel mai bun produs de asigurăre de sănătate.

Nicușor Sandu – Manager Employees Benefits Groupama

Absolvent al Universității Politehnice, Nicușor are peste 15 ani experință în segmentul Corporate,  iar de 8 ani este managerul echipei de Employees Benefits Groupama.

Nicusor menține și dezvoltă relația cu clienții Corporate, oferind consultanță în privința celor mai potrivite soluții pentru beneficiile de angajați, ce să răspundă nevoilor companiei și angajaților deopotrivă.

 

Despre Groupama

Groupama face parte dintr-un grup internațional de asigurări și servicii financiare din Europa, o societate mutuală care are în prezent 32.600 de angajați și deservește 13 milioane de clienți din întreaga lume.

Suntem astazi unul dintre liderii pieței de asigurari din Romania, cu prime brute subscrise de peste 1 miliard lei in 2020. Compania deservește pe plan local 1.000.000 de clienți individuali si 80.000 de companii, dispune de o retea comerciala de aproximativ 122 de agentii si puncte de lucru aflate pe intreg teritoriul tarii si opereaza prin canale de distributie multiple: retail (vanzari directe si agenti), non-retail (brokeri, bancassurance) si corporate. Canalul bancassurance este sustinut prin parteneriate strategice incheiate cu principalii actori bancari si de leasing din Romania. Le oferim clientilor nostri PF, IMM si Corporate produse si servicii care adreseaza toate nevoile de asigurare (asigurari generale, proprietati si auto, asigurari de raspundere civila, asigurari de persoane, asigurari agricole, asigurari de viata si asigurari de sanatate). Pentru continuitate.

Recording