fbpx

Stimată Doamnă,

 Unul dintre cele mai apreciate și mai așteptate evenimente de socializare business organizate de Camera de Comerț și Industrie Prahova în ultimii cinci  ani, este cel intitulat « Pentru Dumneavoastră, Doamnelor», care de fiecare data constituie un prilej de bucurie si emotie impartasite intr-o comunitate feminina pe care o apreciem in mod deosebit.

Ne-am fi dorit din tot sufletul să ne putem întâlni ca altă dată, față în față, în format fizic, însă, din păcate, această perioada complicată ne determina să fim în continuare prudenți, iar respunsabilitatea să fie prioritară în tot ceea ce facem.

Va invităm, asadar, să participați  joi, 16 decembrie a.c., începând cu orele 13:00, la o nouă ediție a evenimentului dedicat femeilor din mediul socio-economic, care se va desfășura în variantă online, pe platforma Zoom.

 Poveștile de succes ale unor reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, care conduc afaceri din diverse domenii de activitate, alături de cele ale doamnelor din învățământ, administrație, sănătate, cultură, media – publicitate, fashion, ne vor purta, în prag de dalbe sărbători, într-o  călătorie  plină de bucurie, emoție, inspirație și empatie.

 În speranța că v-am trezit interesul și veți da curs invitației noastre, așteptăm confirmarea participării Dvs. la email promovare@cciph.ro, până miercuri, 15 decembrie a.c., ora 12:00. Persoana de contact – Alexandra Petre, Director Promovare, Comunicare, PR.

Urmare a primirii confirmării participării Dumneavoastră, vom reveni cu link-ul de conectare.

 Va asteptam cu interes si placere!

 Cu stima,

Mihaela HRISTACHE