fbpx

Camera de Comerț Britanică-Română, împreună cu RePatriot și Liga Studenților Români din Străinătate – LSRS, vă invită la webinar-ul «Oportunități pe piața muncii în 2021», care va avea loc în data de 10 iunie 2021, începând cu ora 17:30, în mediul online.

 

Evenimentul iși propune să conecteze românii din UK (și nu numai) cu oportunitățile din Romania pentru a găsi motivația necesară de a se întoarce acasă.

Evenimentul oferă un cadru de discuție reprezentanților fiecărei organizații privind ultimele tendințe ale pieței muncii din 2021, impactul pandemiei asupra mediului de afaceri, dar și alte aspecte de actualitate precum:

  • Care sunt domeniile unde locurile de muncă sunt cele mai căutate și cele mai bine plătite?
  • Cum a evoluat piața muncii în ultimii 2 ani?
  • Ce oportunități a deschis pandemia pe piața muncii ?
  • Cum arată avantajul competitiv al unui candidat în 2021?
  • Ce abilități se cer acum candidaților?

Speakeri:

Marius Bostan a inițiat mai multe companii, este un investitor în serie și pe piața de capital, are o mare experiență managerială, ca membru în diverse consilii de administrare ale unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit. A fost în boardul Fondului Român de Dezvoltare Socială, fondator și Președinte al FNTM, co-fondator al VMB Partners pionier al obligațiunilor municipale și a adus prin aportul său finanţare inteligentă pentru dezvoltare, care a adus economii importante la bugetele locale.

Marius este acționar în mai multe  companii în domenii precum: tehnologie, medical, comunicare, servicii ecologice, consultanță de management și a condus mai multe proiecte care au promovat cultura de afaceri modernă în România și este implicat în mai multe inițiative civice. Este membru al Romanian Business Leaders și este iniţiatorul proiectului RePatriot.

Sebastian Șerban este consultant fiscal în cadrul Deloitte Tax și masterand la Universitatea din Oxford. A absolvit The London School of Economics în 2020, în timpul studenției conducând comunitatea de studenți români din Regatul Unit pe durata ieșirii din Uniunea Europeană. În prezent, este vicepreședinte al Ligii Studenților Români din Străinătate. Sebastian are multiple experiențe de lucru și de internship atât în sectorul privat, cât și în cel public, lucrând pentru o vreme în misiunile diplomatice și în Guvernul României.

Daniela Necefor are experiență de peste 20 de ani în management și consultanță, în companii multinationale în domeniul ingineriei, finanțelor și resurselor umane. Din anul 2000 a fondat și conduce firma TBS, specializată în managementul carierei, consultanță de resurse umane și executive search, instruire, consiliere corporate și individuală.

Daniela deține certificări multiple, precum: Formator, Mediator, Trainer, Consilier vocational de carieră, Consilier Dezvoltare Personală, Points of YOU Explorer – level 1 Coach, MINI MBA INSEAD.

Recording