fbpx

Oportunități de finanțare nerambursabile 2022

Date:18/05/2022 10:00 am
Location: Online

Antreprenorii din România sunt încurajați în continuare să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii. Participă la conferința organizată de Goodwill Consulting – în parteneriat cu BRCC, unde vei primi informații legate de toate programele nerambursabile disponibil în acest moment.

Principalele programe despre care vom discuta sunt următoarele:

  • PNRR – Digitalizare
  • PNRR – Parcuri fotovoltaice și/sau Electric-Up
  • Programul Național de Dezvoltare Rurală
  • POC 4.1.1
  • Microindustrializare 2022
  • Comerț și servicii 2022
  • Start-Up Nation 2022
  • HG 807 – Ajutor de stat pentru investiții majore

Profită de această oportunitatea, înscrie-te și informează-te acum. Află detalii despre eligibilitatea solicitantului, valoarea finanțării, contribuția proprie, activitățile/cheltuielile eligibile și angajamentele asumate, miercuri, 18 mai 2022, ora 10. Rezervă-ți 1 oră pentru prezentarea noastră în română, urmată de Q&A în engleză.

Despre Răzvan Gălățan:

Răzvan este expert în consultanță pentru accesare fonduri nerambursabile și ocupă funcția de director operațional la cea mai mare firmă de profil din România – Goodwill Consulting. A început ca și consultant junior în cadrul companiei în anul 2015 și de atunci a scris și implementat peste 120 de proiecte pe programele de finanțare din fonduri europene- POR, PNDR, POPAM, POIM, POC și pe programele de finanțare cu fonduri naționale Start-Up Nation, Microindustrializare, Comerț și Servicii și de asemenea pe programul de ajutor de stat HG807. Cel mai important proiect scris și implementat este un proiect pentru brutăria Vel Pitar prin care a fost modernizată fabrica din municipiul Iași.

„În prezent, reprezint compania în presă și în cadrul asociaților de specialitate, susțin trainingurile de dezvoltare organizațională, stabiliesc strategia de dezvoltare, analizez și evaluez performanța echipelor și rezultatele înregistrate”.

Despre Rakossy Zsombor:

Zsombor și-a început colaborarea cu Goodwill Consulting în 2016, iar în scurt timp a fost numit manager de vânzări. Antreprenor, expert în accesarea fondurilor europene și doctorand la UBB – Scoală Doctorală „Paradigma Europeană”, Zsombor s-a remarcat prin profesionalismul de care a dat dovadă și variatele competențe pe care le-a dobândit precum planificare strategică, negociere, relații interorganizaționale și relații internaționale, dar și coordonarea departamentului de marketing și telemarketing din grupul Goodwill România.

”Misiunea mea, în fiecare zi, este să construiesc un climat benefic de dezvoltare pentru consultanții business și clienții noștri și să rămânem primii care informăm corect societățile despre oportunitățile de finanțare și dezvoltare”.

Recording