fbpx

Din 1998, anul înființării companiei, P&P România oferă servicii de resurse umane complete, cu accent pe Executive Search situându-se în top 5 companii de Executive Search din România conform clasamentului realizat de E&Y, cu o echipă locală de consultanți, având cel mai mare nivel al indicatorilor de performanță din grupul P&P InterSearch: 95% rata de retenție a candidaților la un an după plasare, 91% rata de retenție la 2 ani și 98 rată de retenție a clienților după 1, 2 și 3 ani de la semnarea primului contract).

Pendl & Piswanger (P&P ) a fost fondată în 1980 în Viena, ca o companie de consultanță în resurse umane. Astăzi, P&P oferă consultanță full-service cu specializare în executive search, consultanță HR și management. P&P este lider în proiecte transfrontaliere de Executive Search din Comunitatea Europeană, deservind clienți din Albania, Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, România și Republica Moldova.

Având echipe locale de parteneri și consultanți, asigurăm o cooperare regională strânsă consolidată prin proiecte multinaționale, întâlniri trimestriale ale partenerilor, ședință anuală a consultanților.

În calitate de acționar al InterSearch cu 90 de birouri în întreaga lume, P&P/InterSearch se află în top 10 firme de consultanță având standarde uniforme la nivel internațional și propria academie de training. P&P/Intersearch se poziționează ca lider regional în Executive Search din punct de vedere al acoperirii, expertizei, experienței și veniturilor.

P&P garantează soluții de înaltă calitate în toate domeniile managementului resurselor umane.

P&P România | Consultanță în Management și Resurse Umane (ppromania.ro)