fbpx

O inițiativă a publicației Green Report, lider de 15 ani pe teme de mediu și sustenabilitate, care își propune să recunoască și să premieze meritele locale ale companiilor, autorităților și persoanelor publice în lupta împotriva amenințărilor globale de mediu.

AL 12-LEA CEAS

Credem că puterea exemplului poate motiva semnificativ și alte inițiative valoroase. Credem că avem nevoie de cât mai multă umanitate și determinare, în fața semnalelor imperioase, grave, fără precedent, pe care Planeta le manifestă: încălzirea globală, poluarea și reducerea biodiversității.

Niciodată nu a fost mai urgent. De aceea, prima noastră ediție se va desfășura sub tema “Al 12-lea Ceas”. Dacă nu acum, nu mai avem când. Dacă nu noi, nu va mai avea cine.

Companiile și persoanele private care au reușit deja să vină cu soluții locale la aceste probleme globale merită aplaudate. Merită să devină modele și să inspire și mai multă schimbare.

De aceea, pe baza unui mecanism clar și transparent realizat de un juriu de specialitate vom premia campionii mediului.

Publicația Green Report va organiza pe 20 Ianuarie 2022 prima ediție a Galei Green Report. În cadrul evenimentului vor fi premiați campionii mediului pe baza unui mecanism clar și transparent. Gala Green Report reunește specialiști cu nivel înalt de credibilitate și competență profesională în domeniul sustenabilității, pentru a juriza cele 94 de proiecte înscrise și a desemna topul inițiativelor cu impact pozitiv real asupra mediului înconjurător. 

Scopul evenimentului este recunoașterea și premierea performanțelor în acest domeniu, pentru a încuraja și stimula alte inițiative relevante, atât pentru protejarea mediului cât și a oamenilor. 

Dacă vă doriți să participați la acest eveniment, vă invităm să găsiți mai jos o invitație cu toate informațiile necesare.

VISIT SITE