fbpx

GALA BURSA 2022

Date:22/11/2022 6:30 pm
Location: Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, va avea loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Participarea în sală este permisă numai pe bază de invitaţie.
Dress code: Black-tie

Gala BURSA este un prilej de premiere a performanţelor înregistrate de companiile de vârf din economia românească, a unor manageri care s-au remarcat prin activitatea lor de succes şi a personalităţilor cu rol major în viaţa financiară a anului.

Pe lângă decernarea premiilor, evenimentul include o serie de discursuri ale invitaţilor de onoare, momente artistice şi o tombolă cu premii oferite de partenerii evenimentului.

Manifestarea va reuni aproximativ 250 de persoane din toate zonele de decizie economică – personalităţi academice, personalităţi de nivel înalt din politică (reprezentanţi prezidenţiali, membri ai Guvernului, politicieni, ambasadori), oameni de afaceri, bancheri, investitori în piaţa de capital etc., evenimentul fiind, în sine, unul de tradiţie în cultura financiară, de consolidare şi de propagare a ei.

Evenimentul va fi transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.