fbpx
 

Ne propunem să identificăm, să îndrumăm și să dezvoltăm mișcarea antreprenorială din ospitalitate. Organizăm programe de accelerare în care noua generație de antreprenori va beneficia de ateliere și sesiuni de mentorat susținute de antreprenori de top din industria HoReCa, precum și de profesioniști din industrii conexe.

La sfârșitul programului de accelerare organizăm un pitch de finanțare, cu participarea unora dintre cele mai importante fonduri de investiții și investitori tip angel, pentru ca absolvenții programelor noastre să poată obține finanțare pentru a-și scala businessurile.

Cum procedăm?

 
Înscrieri

Așteptăm înscrierile voastre până pe 20 octombrie 2021

 

Jurizare

Un juriu format din 9 specialiști va anliza aplicațiile și va accepta în Program acele idei de business și startupuri care inovează și au potențialul de a deveni afaceri de succes.

 

Accelerare

6 săptămâni de workshopuri și sesiuni de mentorat în compania unor antreprenori de top și a unor traineri cu experiență internațională.

 

Demo Day

Absolvenții F&B Business Accelerator vor avea oportunitatea de a susține un Pitch de finanțare în compania mai multor fonduri de investiții și investitori tip angel

 

REGISTER