fbpx

Cu o majorare de două cifre anul trecut – peste 11%, piața bunurilor de larg consum are previziuni de creştere și este în continuare unul dintre motoarele dezvoltării economice. Identificarea unui echilibru necesar între evoluţie și revoluție, între a conserva ceea ce au şi a crea ceea ce-și doresc să devină, este, însă, extrem de importantă pentru toți actorii pieței.

Pandemia COVID-19 a schimbat comportamentele clienților, experiențele și așteptările lor. Modul în care companiile vor ști să răspundă noilor exigențe le va determina evoluția și le va aduce succesul.

De asemenea, provocările legislative curente și viitoare – care nu sunt deloc puţine – cunoscute şi aplicate corect, vor putea să reducă riscul fiscal sau să anticipeze direcția pe care o vor lua modificările cerute de organismele globale și europene.

În data de 15 iunie 2021, începând cu ora 10:00, vă invităm să discutăm despre provocările cadrului legislativ, despre cele mai importante schimbări intervenite în industrie sau preconizate, precum şi implicaţiile lor fiscale, în cadrul evenimentului online “Piaţa bunurilor de larg consum – între evoluţie şi revoluţie”.

Inregistrare