fbpx

DHL Carpathian Marathon 2022

Date:18/06/2022 10:00 am
Location: CHEILE GRĂDIŞTEI, FUNDATA

DHL Express Romania vă invită la unul din cele mai frumoase evenimente de alergare montana din Romania, DHL Carpathian Marathon, care aduce la start, an de an, peste 1500 de alergatoriSambata, 18 iunie 2022, vă dăm intâlnire în aceeași locație spectaculoasă de la Cheile Grădiștei Fundata, judetul Brasov.

Sub îndemnul Împreună depășim bariere, evenimentul va susține, pentru a șasea ediție consecutiv, sportivii romani paralimpici, către care vor fi direcționați banii strânși din taxele de participare. Astfel, bucuria de a alerga pe traseele montane spectaculoase și de a vă depăși propriile limite și recorduri va fi dublată de satisfacția de a lupta pentru visurile sportivilor paralimpici dornici de performanță.

Amatori sau profesioniști, puteti participa fie individual, fie în echipă, alături de colegi sau prieteni, la una din cele 3 categorii – Maraton 42K, Semimaraton 21K, Ștafetă 7K (echipe de 3 sau 6 alergători).

Evenimentul este un excelent prilej pentru un teambuilding, o iesire la munte cu familia si prietenii, si pentru a face in acelasi timp o fapta buna, contribuind la cauza sociala pe care evenimentul o sustine.

Copiii sunt și ei invitați la startul Kids Race, pe distanțe de 250m, 500m sau 1k, inscrierea lor fiind gratuită.

Până pe 31 mai, taxa de participare este de 160 de lei / persoană si reprezintă o donație pentru sportivii paralimpici. Pentru mai multi participanti din aceeasi companie se poate oferi o ruducere.

Vă așteptăm cu energie pozitivă, peisaje superbe, surprize și o cauză nobilă, a sportivilor români paralimpici, care merită tot ajutorul pentru a putea performa la cel mai înalt nivel.

Dacă vreți să vedeți cum a fost la ultima ediție, click aici: https://www.youtube.com/watch?v=7wOvUH0qCbI&t=94s

Mai multe detalii :

https://www.maratondhl.ro/

facebook.com/dhlmaraton

ro_marketing@dhl.com

Persoana de contact Luana Dumitrescu  – Luana.dumitrescu@dhlcom

Ambasadori : Gabriela Szabo, Andreea Raduca, Constantina Dita, Serban Damian si Alexandru Corneschi

Parteneri media: Radio Zu, Radio Itsy Bitsy, Psychologies, Adrenallina, 4run.ro, FitReport, Alerg.ro, 9vrempărinți.

Sponsori: Gold Nutrition, Julius Meinl, ANSWEAR.ro, Medlife, Mobiparts și Izvorul Minunilor,

Kaufland România – partener oficial Ziua Sportului Paralimpic Boomerang, partener oficial Kids Race.

Susținătorii evenimentului – Generali, Barilla, Heineken Zero, Temad, Terapie prin mișcare, Fundația Conservation CARPATHIA, Heidi și Torockoi.

Autorități: Romsilva, Parcul Național Piatra Craiului și Salvamont