fbpx

Conferința RePatriot Londra

Date:17/11/2022 5:00 pm
Location: Institutul Cultural Român de la Londra (1 Belgrave Square, London SW1X 8PH)

Românii din diaspora continuă să fie cu sufletul aproape de țară, iar mulți și-ar dori să se întoarcă sau să investească în România, conform studiilor făcute de noi. Ne dorim cât mai mulți români acasă sau mai bine conectați cu țara și de aceea mesajul RePatriot se concentrează pe oferirea de oportunități românilor cu spirit antreprenorial. Oportunitățile din România pot fi fructificate mai bine prin puntea construită între mediul de afaceri național și cel din afara granițelor, prin realizarea unei țesături mai puternice care să ajute țara noastră să se dezvolte pe măsura potențialului.

Anul acesta, RePatriot revine în UK într-o nouă misiune și vă invităm alături de noi să refacem încrederea în România. Conferința RePatriot va avea loc joi, 17 noiembrie 2022 la Institutul Cultural Român de la Londra (1 Belgrave Square, London SW1X 8PH), orele 17:00 – 20.00 (UK Time). Speakeri din diverse domenii, lideri de afaceri, manageri și oficialități vor vorbi despre oportunitățile de acasă și vor răspunde întrebărilor celor care doresc să investească în România.

Întrunirea va fi deschisă de Excelența Sa, Ambasadorul României la Londra, Laura Popescu. Au confirmat prezența ca speakeri: Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Nicuța Enache – Fondator Restaurante Ciao Niki, Iulian Popescu – Fondator Soft Tehnica, Traian Buia – Antreprenor în România și Irlanda, Alina Balatchi – PR Manager AQUA Carpatica UK, Marius Bîcu – Fondator Ferma cu Omenie, Valentin Făgărășian – Antreprenor în România și Italia, Marius Bostan – Antreprenor și inițiator RePatriot.

Țara noastră are un potențial extraordinar care oferă foarte multe oportunități oamenilor cu inițiativă. Fiecare problemă, este de fapt o oportunitate, iar dacă doriți să discutăm mai multe, delegația RePatriot din România va sta mai multe zile în Londra. Între 18-19 noiembrie vom avea diverse întâlniri oficiale și vizite cu oameni de afaceri și manageri români. Dacă vreți să ne întâlnim în această perioadă, vă rugăm să ne scrieți la office@repatriot.ro.

Haideți să discutăm despre situația și oportunitățile de a face bani în țara noastră! Veți avea ocazia să cunoașteți oameni de afaceri de succes din domenii precum turism, agricultură, finanțări și construcții și să descoperiți și valorificați modele pentru implementarea și dezvoltarea unui business.

RePatriot este un proiect al Fundației Romanian Business Leaders care a generat o comunitate puternică de oameni de afaceri români din toată lumea animați de dorința de conectare și de a contribui prin acțiunea lor la o Românie mai bună pentru toți românii.

Mulțumim Ambasadei României din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru sprijinul acordat în organizarea Conferinței RePatriot la Londra.

Dacă doriți să participați la Conferința RePatriot din 17 noiembrie 2022, orele 17:00 – 20.00, la ICR Londra, vă rugăm să completați formularul.