Compania de consultanta imobiliara Colliers International a lansat la nivel global un sondaj online cu scopul de a examina modul in care angajatii experimenteaza munca de acasa.

Acest sondaj reprezinta baza unui viitor raport si a unor statistici – va fi urmat ulterior, cel mai probabil la mijlocul lunii aprilie, de o serie de “insights” si “findings” despre felul in care angajatii din fiecare industrie din Romania (in functie de varsta, sex etc.) experimenteaza aceasta perioada de work from home, atat in mod individual cat si in comparatie cu alte tari.

Sondajul poate fi accesat si completat aici: https://www.surveymonkey.co.uk/r/NC2CG8N.

Este o initiativa foarte interesanta avand in vedere aceasta perioada fara precedent, de aceea ne si dorim sa obtinem rezultate cat mai concludente si o imagine cat mai clara a beneficiilor acestui mod de lucru, bazate pe raspunsurile unui numar cat mai mare de respondenti.

Avand in vedere colaborarea noastra de-a lungul timpului, ne-ati putea ajuta, va rog, cu popularizarea chestionarului catre baza voastra de date? In orice mod doriti, fie online pe site sau pe social media, fie prin intermediul unui newsletter sau prin orice alta metoda prevazuta in contractul incheiat intre noi.

Chestionarul este confidential, se bazeaza pe experienta si sinceritatea fiecaruia, iar completarea dureaza intre 5 si 10 minute.