fbpx

București, 25 mai 2023Camera de Comerț Britanică Română (BRCC) anunță colaborarea cu Margareta Mucibabici, Senior Advisor în cadrul companiei Public Affairs Solutions, pentru a sprijini eforturile de advocacy ale organizației. Prin acest parteneriat, Margareta va oferi consultanță strategică pentru dezvoltarea și implementarea campaniilor de advocacy ale BRCC, asigurând totodată reprezentarea BRCC in Coaliția pentru Dezvoltarea României și în alte forumuri specifice industriei pe piața de profil.

Margareta aduce o vastă experiență în domeniul politicilor publice și al relațiilor internaționale, acumulată la nivel național, european și internațional. Ea oferă consultanță în diverse domenii, precum digitalizare, sustenabilitate, educație și impact social. În rolul anterior, Margareta a condus operațiunile globale de Public Affairs și impact social ale UiPath din poziția de director. În această capacitate, Margareta a reprezentat compania în diverse forumuri, organizații internaționale, ambasade și camere de comerț. De asemenea, a ocupat diverse funcții de leadership, precum cea de Vicepreședinte al Comitetului de Economie Digitală din cadrul AmCham România.

“Mă simt onorată să colaborez cu echipa BRCC și să contribui la dezvoltarea activităților de Advocacy ale organizației, precum și la promovarea unui dialog constructiv cu autoritățile și instituțiile publice. Comunicarea, schimbul de bune practici și contribuția valoroasă a membrilor cu expertiză în domenii esențiale, precum inovația, antreprenoriatul, sustenabilitatea și educația, vor rămâne priorități cheie pe agenda Camerei de Comerț Britanică Română. Este un moment oportun pentru a genera schimbări pozitive în societate și a crea perspective inovatoare pentru companii și comunități în ansamblu”, a adăugat Margareta.

În acest rol, Margareta va lucra strâns cu Mădălina Ciinaru, Head of Bucharest Office al BRCC, și cu membrii Camerei de Comerț Britanică Română. Cu o experiență de peste 10 ani în servicii de management și consultanță, Mădălina este recunoscută pentru abilitățile sale excelente de comunicare și coordonare a echipei BRCC, asigurând un proces de înaltă calitate și în timp util pentru a stimula implicarea activă a membrilor.

“Suntem încântați să anunțăm această colaborare cu Margareta. Împreună, vom dezvolta și implementa strategii de advocacy inovatoare pentru a sprijini dezvoltarea membrilor noștri în România. Suntem dedicați susținerii unui dialog deschis și colaborativ între mediul de afaceri și cel instituțional și suntem convinși că Margareta aduce expertiză și experiență valoroasă în acest efort. Anul acesta este și an aniversar, BRCC sărbătorind 25 de ani de activitate. Am pregătit membrilor inițiative diverse și continuăm să dezvoltăm evenimente high-level în zona de Advocacy și să fim o voce pentru membrii noștri în relația cu autoritățile locale și instituțiile publice”, a declarat Mădălina.