fbpx

Best Practices in 2021

Date:01/02/2022 11:00 am
Location:Online

Camera de Comerț și Industrie Prahova (CCI) și British – Romanian Chamber of Commerce din Bucuresti (BRCC – Camera de Comert Romano – Britanica) au plăcerea de a va invita la Seminarul online  Best Practices in 2021” care va avea loc marti, 1 februarie 2022, intre orele 11.00 – 12.30.

Evenimentul este destinat atat companiilor cu capital britanic dar si celor care deruleaza deja afaceri pe piata din Regat sau intentioneaza sa faca acest lucru, firmelor care doresc sa afle mai multe informatii privind schimbarile ce au avut loc odata cu fenomenul BREXIT precum si oamenilor de afaceri care doresc sa relationeze cu firme britanice din Romania.

Cu aceasta ocazie, vor fi dezbatute si problemele actuale cu care se confrunta agentii economici pe timpul pandemiei si vor fi impartasite experiente comune in scopul identificarii unor solutii de inovare si adaptare la noua paradigma impusa de noile conditii socio-economice

Nu in ultimul rand, dorim sa va oferim oportunitatea de a sustine o scurta prezentare a firmei Dvs. in cadrul evenimentului, in scopul promovarii si identificarii de potentiali parteneri. 

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai companiilor din judetul Prahova precum si membrii BRCC  (https://brcconline.eu/members/ ) iar prezentările și discuțiile vor avea loc in limba romana.

Daca doriti sa sustineti o scurta prezentare (5 min ) a activitatii companiei Dvs. in timpul evenimentului, va rugam sa trimitem un e-mail la adresa anna.nastase@brcconline.eu Mentionam ca acest lucru va fi posibil pe principiul ”primul venit-primul servit”, in limita timpului alocat evenimentului.

Puteți urmări înregistrarea webinarului aici.