fbpx

“AI in the real world” Event – Cluj | 6th of June

Date:06/06/2024 5:00 pm
Location:ABC Incubator, Cluj-Napoca

În calitate de partener evozon x AWS, suntem încântați să vă invităm la un eveniment pe tema ”AI în lumea reală – Exemple concrete de inteligență artificială generativă în business”, care va avea loc pe 6 iunie 2024, începând cu orele 17:00, la ABC Incubator (strada Constantin Brâncuși nr. 55-57, Cluj-Napoca, etaj 5).

 

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează: antreprenorilor, administratorilor, managerilor și managerilor tehnici/IT, interesați să valorifice puterea inteligenței artificiale pentru a-și eficientiza operațiunile.

 

De ce este bine sa participi?

În cadrul evenimentului se va prezenta proiectul NOA de accelerare a consultanței cu ajutorul chatbots (prin utilizarea GenAI) și va fi un bun prilej pentru a:

-explora viitorul afacerilor cu Generative AI, cu strategii de creștere, inovare și reducere a costurilor;

-obține informații valoroase, strategii practice și idei de acțiune aplicabile în propriile afaceri;

-învăța din studii de caz reale, care prezintă implementări de succes ale Generative AI în diverse industrii.

 

Cum pot participa?

Pentru mai multe detalii, agenda evenimentului și pentru a te înregistra accesează linkul următor: https://www.evozon.com/ai-in-lumea-reala/

Fiind un eveniment fizic, locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă înregistrați din timp, pentru a vă asigura că vă rezervați locul pentru o seară de inspirație, inovație și colaborare.

 

Inregistrati-va aici