Rezumat

Pandemia de Covid-19 a zguduit și continuă să afecteze fiecare aspect al vieții noastre, iar activitățile companiilor sunt afectate într-un mod fără precedent. Situațiile financiare ar trebui în continuare să reflecte și să ofere o imagine fidelă a celei mai recente poziții, performanței financiare și a celorlalte informaţii referitoare la activitatea desfăşurată de societăţile comerciale.

Biroul ACCA South-Eastern Europe împreună cu KPMG România vă invită la o sesiune interactivă în cadrul căreia veți descoperi care sunt implicațiile izbucnirii Covid-19 asupra raportării financiare în cadrul companiilor.

KPMG

Cristina Guṭu, FCCA, DipIFR
Cristina Guṭu, FCCA, DipIFR
Senior Manager, Advisory
Head of KPMG Training Academy

Cristina s-a alăturat echipei KPMG ca Manager al KPMG Training Academy după ce s-a specializat în furnizarea de programe de training pentru profesioniștii din domeniul financiar-contabil lucrând timp de 8 ani pentru una dintre cele mai mari companii de training europene.

Aria sa de expertiză acoperă programe de training în domeniul contabilității, raportării financiare (standarde românești cât și internaționale:IFRS) și auditului.

Cristina este membră a ACCA Global Council și a ACCA Global Forum for Corporate Reporting, rolul celui din urmă fiind să influențeze dezvoltarea raportării financiare și non-financiare la nivel internațional. Forumul iși propune să identifice și să evalueze diferite metode prin care raportarea financiară să adauge valoare și să vină în sprijinul investitorilor, mediului de afaceri și publicului.

Georgiana Niță, FCCA
Georgiana Niță, FCCA
Senior Manager
Advisory, Governance, Risk & Reporting

Georgiana are peste 14 ani de experiență in sectorul financiar-bancar, dintre care 3 în cadrul serviciilor financiare de audit.

Georgiana este membră a Association of Chartered Certified Accountants.

Georgiana are o vastă experiență în proiecte de conversie la IFRS (implementare IFRS ca bază contabilă, analiză a clasificării și măsurării instrumentelor financiare în cadrul implementării IFRS 9, implementare IFRS 16, analiză a tratamentului contabil în conformitate cu cerințele IFRS 15 etc.), pregătirea de politici, proceduri și modele contabile, pregătirea de situații financiare individuale și consolidate și în pregătirea de rapoarte de reglementare pentru entități financiare.