fbpx

Curs IFS Food – Frauda Alimentară, 28 septembrie 2022

Frauda alimentară este astăzi omniprezentă și poate afecta aproape orice sector al industriei alimentare, de la distribuție, producție, procesare și chiar la nivel de servicii, cum ar fi în restaurante.

Cum poți să previi frauda alimentară? Simplu – prin certificarea conform unui standard recunoscut GFSI! Acest lucru înseamnă respectarea celor mai bune practici internaționale, asigurând astfel livrarea de produse sigure pe piață!

Sunt ultimele zile de înscriere pentru cursul din 28 Septembrie 2022. Înscrie-te chiar acum la cursul nostru și evită situațiile neplăcute legate de frauda alimentară și menține încrederea clienților tăi!

Înscrie-te aici

INAQ Data & Research și Branding

INAQ Consulting se ocupă tradițional de 3 linii de business, și anume: instruire, consultanță și audit. Ulterior, relativ recent, am simțit nevoia, am creat și dezvoltat INAQ Data & Research și INAQ Branding. Cele de mai jos reprezintă “de ce”-ul din spatele celor două noi linii de business și cum intenționăm să ajutăm companiile să treacă la un nou nivel de dezvoltare.

INAQ Data & Research

De ce Data & Research? Pentru a putea ajuta clienții să vândă mai bine și să exporte cu ajutorul unor date comerciale. Pentru a face acest lucru însă, avem nevoie în primul rând să înțelegem piața locală, adică unde vindem și cine sunt cumpărătorii noștri. Apoi trebuie să verificăm concurența și să identificăm potențialele companii pe care dorești să le achiziționezi sau să îți găsești următorul client sau furnizor.

Toate aceste informații reprezintă date comerciale și reprezintă un avantaj competitiv. Acest avantaj îi permite companiei tale să se poziționeze deasupra concurenților săi într-un anumit sector sau industrie. Pentru a obține aceste date comerciale realizăm studii de piață pe mai multe domenii, în funcție de interes: construcții, IT, transport, imobiliare, agricultură și multe altele. Un studiu de piață este o evaluare cantitativă a unui sector bazată pe analiza datelor financiare a mii de companii.

Citește tot articolul aici

Retail & Horeca Distribution

Suntem bucuroși să participăm pe 29 septembrie la o nouă ediție a „Retail & Horeca Distribution”, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de distribuţie în comerţul tradiţional şi HoReCa.

Vom participa la eveniment alaturi de antreprenori din sectorul de distribuție, partenerii lor din FMCG şi furnizori de soluţii conexe (software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a).

Evenimentul aduce în atenția participanților informații relevante cu privire la: dinamica industriei de distribuţie în retail şi HoReCA, factorii macro-economici care influențează dezvoltarea acestor businessuri, strategiile și planurile de viitor ale jucătorilor, trenduri ale industriei, modele de colaborare producător-distribuitor-comerciant.

Tema centrală a panelului de discuţii dedicat antreprenorilor din sectorul de distribuție este Managementul costurilor – Strategia de succes pentru anul 2022.

Află detalii

Ești interesat de noile informații din domeniul standardului IFS?

Atunci vezi agenda cursurilor pentru luna viitoare:

OCTOMBRIE:

  • 5 Octombrie – IFS – Apărarea Alimentelor
  • 11-12 Octombrie –IFS Food –Auditul intern din perspectiva IFS
  • 19 Octombrie – Managementul Corpurilor Străine din perspectiva IFS

Vezi agenda completă a cursurilor