fbpx

Lumea așa cum o știam să confruntă cu transformări pe care le observăm pregnant, în acest moment, în jurul nostru. Lista de priorități se schimbă, în timp ce fiecare dintre noi încercăm să aducem puțină claritate în toate planurile vieții noastre și în businessurile pe care le conducem.

Acum, mai mult ca niciodată, împreună capătă o greutate deosebită! De aceea, pe 18-19 mai Fundația Romanian Business Leaders te așteaptă la Crowne Plaza Bucharest Hotel la a X-a ediție a Summitului Romanian Business Leaders.

Tema celei de-a X-a ediții a RBL Summit este Inevitabil digital și verde, în concordanță cu focusul adus de PNRR și directivele europene cu privire la aceste subiecte. O conversație despre revoluția digitală și tranziție verde este crucială într-o societate care avansează în ritm exponențial și care va avea de gestionat atât oportunitățile, cât și provocările generate de aceste două tendințe. Perioada următoare va fi una a accelerării transformărilor deja începute în domeniul sustenabilității și a digitalizării, iar în cadrul RBL Summit 2022 ne dorim să aducem în discuție modul în care mediul de business construiește viitorul.

În calitate de membru al comunității noastre poți folosi codul de discount, in valoare de 15%: Partener22. Biletele pot fi achiziționate de aici, mai multe detalii despre agendă sunt disponibile aici.