fbpx

Despre Natural Paris

De 16 ani, Natural Paris este promotorul frumusetii si sanatatii naturale, obtinuta cu ajutorul produselor cosmetice si uleiurilor esentiale, plantelor medicinale organice produse cu grija de artizani si laboratoare specializate din Franta. Impletind o traditie solida in prelucrarea plantelor si o viziune indreptata catre viitor si cele mai noi si sustenabile metode, Franta a reprezentat dintotdeauna o inspiratie pentru noi, devenind importatori exclusivi in Romania ai brand-urilor Florame, Herbiolys, Collins de Provence, Laborratoires de Biarritz, Nature MOI, Biolane, Biopha, Couleur Caramel, Boho Green, etc .

Prin marea distributie, parteneri din tara dar si prin magazinul nostru online si cel fizic din zona Floreasca- Dorobanti servim si comunicam zilnic cu o comunitate frumoasa de iubitori de natura care cred la fel de mult ca si noi in puterea plantelor de a ne face mai frumosi si mai sanatosi. Suntem recunoscatori comunitatii noastre de clienti pentru incredere in viziunea noastra asupra calitatii si a unei sanatati atinse prin mijloace naturale si sustenabile. Si mai ales, pentru ca au facut din valorile noastre – frumusete prin sanatate, dragoste fata de plante, respect pentru planeta, apreciere pentru traditie si promisiunea calitatii – valorile lor.

 

Despre Madalina Ulmeanu

Fondatoarea si directoarea Natural Paris, Madalina este pasionata de uleiuri esentiale si si plante medicinale, este specialist in aromaterapie si fitoterapie. Pe langa specializarea obtinuta in Franta la laboratoarele Florame, Madalina a absolvit cursurile de Fitoterapie si Aromaterapie la Université de Médecine Sorbonne- Paris Nord.

 In 2021 a publicat si tradus Marele ghid de uleiuri esentiale de Dr. Fabienne Millet la Editura Curtea Veche.

Madalina este si terapeut practician, oferind consultatii in fitoterapie si aromaterapie la cabinetul personal atat in Romania cat si in Franta.

 

madalina.ulmeanu@naturalparis.ro

Valori Natural Paris

Descopera universul Natural Paris