fbpx

IMMOTION Luxury Estates a aparut pe piata imobiliara in vara anului 2021 ca raspuns la nevoile neacoperite ale clientilor, cu scopul sa ofere o experiență personalizata, ușurându-le cautarea unei proprietati si reducand timpul dedicat acestui proces.

Dupa 5 ani de activitate ca agent imobiliar in segmental de lux al proprietatilor din Bucuresti, fondatoarea, Denisa Ionescu a observat ca astazi, pentru toti cei care isi cauta o locuinta, Home is a feeling, not a place. Astfel, s-a lansat Immotion Luxury Estates ca raspuns la cea mai mare necesitate a clientilor : Personalizare pentru Eficienta

In cadrul Immotion, abordam fiecare client dintr-o perspectiva completa, a intelegerii obiectivelor imobiliare in întregul lor, rational si emotional.

In vara anului 2022 Immotion Luxury Estates s-a extins, si a devenit o parte din ce stim astazi ca Immotion Group, care ofera o gama variata de servicii in domeniul imobiliar: consultanta imobiliara, management proprietati, interior design, servicii concierge si administrare Airbnb.

Immotion eficientizeaza drumul catre proprietatea dorita de client si preia de la acesta toate responsabilitatile ulterioare a unei investitii in imobiliare.