fbpx

SUCCESSFUL PROJECTS with non-refundable funds

 

Fabrica de Consultanță este o companie cu capital privat românesc, care activează de peste 17 ani pe piața serviciilor de consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile europene, guvernamentale și din alte surse.

Vă invităm să parcurgeți în paginile următoare câteva date relevante despre Fabrica de Consultanță și evoluția sa.

 

Suntem Consultantul Tău Pe Termen Lung!

FABRICA DE CONSULTANȚĂ este o societate comercială românească cu capital integral privat, specializată în elaborarea de proiecte pentru accesarea finanțărilor nerambursabile din fonduri europene, guvernamentale și alte surse.​ Fabrica de Consultanță are sediul central în județul Sibiu și un birou deschis recent în București.

Valorile noastre se regăsesc în: orientarea către nevoile beneficiarilor (amabilitate, promptitudine, profesionalism, confidenţialitate), respectarea angajamentelor, calitatea serviciilor şi asistenţă pe întreaga perioadă de colaborare. Credem cu tărie că succesul clienților noștri este, de fapt, adevărata măsură a succesului nostru. De aceea, facem ceea ce promitem că facem și o facem foarte bine!

Suntem membru AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România), AMCHAM (Camera de Comerț Americană din România) și ACRAFE (Asociaţia Consultanţilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene).

Am implementat și utilizăm Sistemul de Management Anti-Mită în conformitate cu standardul ISO 37001: 2016.

 

Echipa Fabrica de Consultanță are în componența sa 50 consultanți și specialiști în accesarea fondurilor nerambursabile, angajați și colaboratori cu vastă experienţă în managementul afacerilor, dezvoltarea de business, elaborarea de proiecte şi implementarea acestora.

Suntem competitivi, determinați și multispecializați pentru a putea transforma orice idee de business într-o afacere viabilă. Reușita noastră se măsoară astăzi în aproape 830 de proiecte câștigătoare, sute de parteneri mulțumiți și multe soluții de dezvoltare.

Suntem echipa pe care poți conta: profesioniștii care îți garantează succesul și oamenii de încredere care îți sunt mereu alături.

 

Practic, oferim clienților noștri consiliere în parcurgerea tuturor etapelor dezvoltării proiectelor, de la analiza și evaluarea ideii de proiect până la implementarea și finalizarea cu succes a acestuia.

Te ajutăm să găsești cele mai bune soluții, indiferent de particularitățile business-ului tău, oferindu-ți toate serviciile de care ai nevoie:

  • IDENTIFICĂM programe de finanțare
  • SCRIEM & DEPUNEM proiecte finanțabile
  • IMPLEMENTĂM proiecte câștigătoare

 

Până în prezent, am reușit să atragem pentru clienții noștri finanțări nerambursabile de peste 250 de Milioane de Euro și am dezvoltat un portofoliu de peste 830 de proiecte scrise și implementate cu succes.

În anul 2022 am depus 208 proiecte dintre care 145 sunt aprobate și în curs de implementare. Valoarea ajutorului financiar solicitat cel mai mare în 2022 – 14,536,320.00 Euro.

Printre clienții noștri se numără atât companii private (microîntreprinderi, întreprinderi mijlocii și mari), cât și instituții publice. Avem proiecte implementate la nivel național care acoperă multiple domenii de activitate: agricultură, producție, comerț, servicii, construcții, industrie, sănătate.

 

Pentru că suntem cel mai scurt drum de la proiect la succes!

De peste 17 ani ne antrenăm constant în a găsi soluțiile câștigătoare pentru fiecare proiect în parte. Diversitatea, depășirea tuturor provocărilor, perfecționarea constantă, expertiza, dedicarea și perseverența ne definesc astăzi maturitatea profesională și ne diferențiază pe piața din România, notorietatea noastră având cel mai puternic fundament: grija reală față de nevoile clienților.

Am ales să transformăm acest lucru nu numai în valoarea fundamentală a companiei, ci și în principiul director al tuturor acțiunilor noastre. Pentru că știm că încrederea este liantul principal al colaborărilor de succes și nu există decât o singură cale de a o câștiga: grija reală față de nevoile tale!

 

PREZENTAREA NOASTRA AICI