fbpx

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Lanțul de magazine nou preluat a devenit Brico Depôt. In 2017, Kingfisher a cumpărat rețeaua de magazine Praktiker, iar în 2019, în urma transformării magazinelor Praktiker în Brico Depôt devenim numărul 2 pe piața de bricolaj din România, cu 35 de magazine.

 

Achiziția Praktiker ne-a permis o prezență mai puternică și mai activă pe piața locală, fiind acum și mai aproape de clienții noștri.

 

Produsele și serviciile noastre sunt apreciate săptămânal de peste 6 milioane de clienți, fie că aceștia aleg să ne treacă pragul sau preferă să cumpere online.

Garanția calității Kingfisher

Pentru pasionații de DIY sau experții și profesioniștii în domeniu, garanția calității Kingfisher înseamnă siguranța proiectelor duse la bun sfârșit, fie că vorbim de reamenajarea locuinței sau despre proiecte ample de construcție.

Scopul nostru

Credem că fiecare dintre noi trebuie să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca reamenajarea locuinţei să fie accesibilă tuturor. Astfel, fie că vrei să construiești sau doar să reamenajezi, suntem acum mai aproape de tine, cu produsele și accesoriile de care ai nevoie!