fbpx

Ți-ai făcut vreodată abonament la sală și nu te-ai dus, sau știi pe cineva care a facut asta? Industria de fitness clasică nu mai este eficientă pentru oamenii obișnuiți, care nu fac mișcare regulat și care au zilnic un program aglomerat și un job solicitant.

A fost nevoie de un concept revoluționar care să îi ajute pe acești oameni să slăbească și să se mențină în formă. Tocmai în acest scop a apărut Bodyshape Transformation Center, lansat de românca Irina Alionte, mai întâi peste hotare și de peste 8 ani și în România.

Bodyshape Transformation Centre oferă o abordare cu totul diferita față de ceea ce exista deja pe piața de fitness din România. Acest nou concept îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional și, în mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie și mindset.

În acest mod, de la sosirea conceptului Bodyshape în România, au reușit să slăbească peste 3500 de bucureșteni, care au dat jos în total 22 de tone de grăsime, 20.000 de centimetri din talie și și-au recăpătat bucuria de a fi în formă.

Care este formula Bodyshape? Rezultate REALE + Experienta WOW = Succes!

Bodyshape Transformation – Sala de Fitness si Nutritie