Hai la Marea Topaiala!, eveniment caritabil 2 Septembrie, Herastrau

La final de vara, te provocam sa faci sport alaturi de noi si sa ne ajuti sa facem fapte bune!

Iti plac activitatile sportive in aer liber? Iti place sa te intreci pe tine insuti? Dar cel mai important… iti place sa ii ajuti pe cei din jur? Am pregatit o zi in care le poti imbina pe toate.Te asteptam sambata, pe 2 Septembrie, in parcul Herastrau la „Marea Topaiala” – cel mai cool eveniment sportiv caritabil!

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria alaturi de World Class, K FIT Studio, Decathlon, Casa Vesela si multi alti sponsori, au pregatit pentru tine si prietenii tai clase distractive de Kangoo Jumps, de circuit si functional training, aerobic, activitati pentru copii, pictura, baloane, concursuri si muuulta distractie! Vino sa petreci o sambata minunata si sa sprijini sute de femei si copii cu boli metabolice de care noi ne ingrijim la Policlinicile noastre Sociale! Ajuta-ne sa continuam sa schimbam vietile a mii de persoane fara venituri si fara asigurari medicale!

AICI poti vedea mai multe detalii despre eveniment. Pentru a participa la eveniment poti dona 30 de Ron– vei avea acces la una din categoriile de activitati sportive (kangoo/functional training/aerobic) sau 50 de Ron- pentru intreaga zi in care vei imbina toate activitatile sportive.

Inscrie-te AICI.

Te asteptam pe 2 Septembrie!  Distractie + fapte bune = Love

In cazul in care crezi ca acest eveniment poate deveni un „CSR event” pentru compania ta, AICI gasesti si prezentarea care include si pachetele de sponsorizare corporate, care contin si participarea gratuita a angajatilor companiei la eveniment, dar si promovare si posibilitatea de product placement (in cazul pachetelor Gold).

Daca nu poti participa pe 2 septembrie, DONEAZA pentru programul Zambete pentru Mame si copii si ajuta si tu cateva din sutele de femei si copii fara venituri de care ne ocupam in fiecare zi!

Multumim si va asteptam cu drag!

O saptamana minunata in continuare,