Domeniul Vila Dobrușa – Crama AVINCIS

Vinurile AVINCIS la cele mai importante târguri din lumea vinului

În această primăvară, vinurile AVINCIS au fost prezente la târguri de top din lumea vinului, atât pe plan național, cât și internațional. Între 19 și 21 martie, vinurile AVINCIS s-au făcut remarcate la târgul internațional de vinuri ProweinDüsseldorf, unde peste 6.500 de producători din 60 țări și-au prezentat produsele. Anul acesta, târgul a fost vizitat de peste 58.000 de persoane, ceea ce a adus o binemeritată expunere mărcii AVINCIS, care a primit aprecierea publicului pasionat de vinuri.

Între 6 și 8 mai, la București, a avut loc a doua ediție a târgului REVINO, dedicat producătorilor români de vinuri, unde AVINCIS a strălucit din nou. Povestea renașterii domeniului de la Drăgășani, unde se produc vinurile AVINCIS, a atras atenția vizitatorilor pasionați de turism, gastronomie și vinuri fine românești.

Pe 13 mai, AVINCIS s-a numărat printre cei 40 de producători selectați să ia parte la degustarea de vinuri organizată la Londra de DECANTER, cea mai importantă publicație de vinuri din Europa, în cadrul evenimentului Mediterranean & Balkan Fine Wine Encounter 2017. Aici vinurile AVINCIS și povestea podgoriei au atras vizitatorii cucerindu-i cu gustul unic și cu buchetul surprinzător: Crâmpoșie, asamblajul unic de Fetească Regală & Pinot Gris, Domnul de Rouă în Alb, Cuvée Grandiflora, Cuvée Andrei și altele.

AVINCIS a participat la International Wine Challenge, prestigioasa competiție de vinuri care a avut loc în Marea Britanie la jumătatea lunii mai, unde AVINCIS Fetească Regală & Pinot Gris 2015 a fost singurul vin din România care a primit medalie de argint, iar vinul Domnul de Rouă în Alb 2015 a câștigat medalia de bronz.

AVINCIS a participat la finalul primăverii la cea de-a doua ediție a RO-Wine – The Wine Festival of Romania, un excelent eveniment de promovare a vinurilor din România, inițiat și coordonat de Marinela Vasilica Ardelean, autoare a binecunoscutului album „The Wine Book of Romania”, unde s-au întâlnit peste 350 de vinuri de top românești. La acest eveniment AVINCIS a primit premiul de excelență.

Mulțumim tuturor prietenilor vinurilor AVINCIS!

AVINCIS a lansat noul vin Cuvée Amelie – Tămâioasă dulce 2015

Din regiunea binecuvântată a Drăgășaniului, crama AVINCIS prezintă Cuvée Amelie – primul său vin desert, cu gust unic si aromă surprinzătoare, pe care iubitorii de degustări îl vor îndrăgi imediat.
Prezentat în variantă de 0.375 ml, noul Cuvée Amelie este obținut în totalitate din Tămâioasă Românească, un vechi soi românesc de struguri folosit pentru producerea de vinuri de calitate albe, dulci și aromate.

Vinul AVINCIS – Cuvée Amelie – Tămâioasă dulce 2015 are un gust puternic aromat, dulce și armonios, cu aciditate ridicată la final, care susține prospețimea sa și îl echilibrează. Este ideal de consumat la o temperatura de 12˚C, în orice moment al zilei sau la desert.

 

Vacanțe de mai pe domeniul VILA DOBRUȘA

Domeniul Vila Dobrușa, alături de crama AVINCIS, inaugurate în anul 2011, sunt reperele podgoriei AVINCIS din regiunea Drăgășaniului, o zonă mângâiată de soare, asemenea podgoriilor renumite din Toscana sau Bordeaux.

Aici aveți parte de experienţe oenoturistice de neuitat, care cuprind cazare pe domeniul Vila Dobruşa, cu mese incluse, degustări de vinuri, tur de cramă şi plimbări în vie, dar și excursii la obiectivele turistice din zonă, printre care Schitul Dobruşa, Mânăstirile Olteniei – Dintr-un lemn, Horezu, Arnota precum şi Culele de la Măldăreşti.

Servicii incluse:

  • 2 nopţi de cazare;
  • Mese incluse: Vineri – cină;  Sâmbătă – mic dejun, prânz & cină; Duminică – mic dejun
  • Degustare de 5 vinuri + turul cramei şi al proprietății.

Cost total per cuplu începând de la: 1366 RON (TVA inclus)

Pentru rezervări vă invităm să ne contactați pe email la adresele: avincis.vinuri@avincis.ro, crama.avincis@avincis.ro sau telefonic: 0751.199.415 / 0722.332.867

Cu drag,
Echipa AVINCIS